Contact

Onze contactgegevens:

Piet Heinstraat 79
7556 XT Hengelo

Telefoon: 085 0074455
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Let op, wij zijn per 1 april met ons kantoor verhuisd van Neede naar Hengelo.

Voor informatie over het aanmelden van uzelf of uw cliënt, klik hier.

Ook stellen wij ons graag even aan u voor!

Maral
Gespecialiseerd Ambulant Hulpverlener

Maral is als toegepast psycholoog altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren, om zo de eigen kracht van cliënten naar een hoger niveau te brengen. Zij weet haar ‘zachte’ kant goed te combineren met ‘harde’ skills, en dit doet ze op een positieve wijze en met veel energie! Haar kennis en ervaring ligt vooral op het gebied van diverse psychiatrische problematiek, angstproblematiek en verslaving.

Felisia Kamphuis

Felisia
Manager / Gespecialiseerd Ambulant Hulpverlener

Felisia heeft als gespecialiseerd hulpverlener veel ervaring met NAH, ASS, trauma’s, hechtingsproblematiek, depressies, borderline, agressieproblematiek, verslaving en psychiatrische problematiek. Constant stelt ze zichzelf de vraag waarom iets gebeurt. Daarnaast is zij als manager sterk in het organiseren en procesmatig denken. Kwaliteit van zorg staat bij haar altijd op nummer 1.

Manon
Ambulant hulpverlener

Manon is als ambulant hulpverlener sterk in coaching. Met een achtergrond in de topsport weet zij mensen te stimuleren om meer uit zichzelf te halen. Ze heeft kennis en ervaring op het gebied van ASS, LVB, intimiteit, Korsakov, en diverse psychische en psychiatrische problematieken. Manon is een bruisende persoonlijkheid die makkelijk aansluiting vindt met mensen. Ze is empathisch, duidelijk en sterk in het vinden van creatieve oplossingen.

Jay
Ambulant hulpverlener

Jay is een gedreven hulpverlener met ruime ervaring met o.a. psychische en psychiatrische problematiek, ASS, LVB en verslavingsproblematiek. Met zijn open benadering en een duidelijke visie staat hij altijd naast zijn cliënten. Met daarbij het doel een veilige omgeving te creëren waarin een cliënt optimaal kan functioneren binnen zijn/haar mogelijkheden.

Pim
Ambulant hulpverlener

Pim is een ervaren hulpverlener op het gebied van LVB en jongerenwerk. Met een achtergrond met Sport en Bewegen voor mensen met een beperking, en daarnaast ervaring in het bieden van behandeling in 24-uursvoorzieningen, sluit hij makkelijk aan bij mensen die ondersteuning nodig hebben om (weer) goed te functioneren in de maatschappij.

Linda
Gedragswetenschapper

Linda is als gedragswetenschapper altijd op zoek naar manieren om de kwaliteit van zorg te vergroten. Met ruime kennis en ervaring op het gebied van psychiatrie, LVB, jeugdzorg, gezinsproblematiek en ontwikkelingsstoornissen, kijkt zij mee in de begeleiding van alle cliënten. Zij is waar nodig betrokken van het begin van de zorg tot aan de afsluiting, in de vorm van kennismaking of intake, het meekijken in begeleidingsplannen, deelname aan MDO’s, en het begeleiden van alle ambulant hulpverleners middels werkbegeleiding, casuïstiekbesprekingen en intervisie. Het belangrijkste voor haar zijn respect, en om áchter het gedrag te kijken, en zo te zoeken naar verklaringen en oplossingen voor gedrag.

Cicely
Toegepast psycholoog i.o.

Cicely is bijna afgestudeerd als toegepast psycholoog, en past nu haar opgedane kennis toe in de praktijk. Als specialisatie heeft zij een minor neuropsychologie afgerond, en zij is zich nu vooral aan het verdiepen in gespreksvoering bij complexe casuïstieken. Cicely is theoretisch sterk, zorgvuldig, nieuwsgierig en enthousiast.

Luuk
Toegepast psycholoog i.o.

Luuk is een toegepast psycholoog (i.o.) en die zich nu aan het ontwikkelen is in de praktijk van de ambulante hulpverlening. Hij heeft de afgelopen periode in het onderwijs met jongeren gewerkt om gedragsproblemen te coachen, en wil nu ervaring opdoen met een bredere doelgroep. Gespreksvoering en aanpak zijn punten die hij verder wil uitdiepen. Luuk is altijd geïnteresseerd in de ‘waarom-vraag’, om zo tot de kern van een casus te kunnen komen. Luuk is rustig, theoretisch sterk, empathisch en nieuwsgierig.  

Roy Spijkerman

Roy
Directeur

Roy heeft Concordia Zorg opgericht vanuit zijn wens om de zorg sneller, efficiënter en doelgerichter te organiseren, waarbij de cliënt meer centraal komt te staan. Roy heeft zelf een achtergrond in de zorg, zo heeft hij o.a. kennis en ervaring op het gebied van jeugdzorg (plus), verslavingszorg, diverse soorten crisiszorg, SG-LVG+, en psychiatrie. Roy is gediplomeerd verslavingsdeskundige, VERS-therapeut, GGZ-agoog en coach. Roy is graag persoonlijk betrokken bij al onze cliënten, en deze persoonlijke en informele manier van werken is dan ook kenmerkend voor zowel Roy als Concordia Zorg.

Christa
Office Manager

Christa is als office manager onze ‘spin in het web’. Met een jarenlange achtergrond als manager in andere sectoren, zet zij zich nu in voor het soepel verlopen van alle bijkomende praktische zaken die komen kijken bij het kunnen bieden van ambulante zorg, maar dan achter de schermen. Zo verwerkt ze alle cliëntgegevens, maar houdt zich ook bezig met kwaliteitsbeleid en personeelszaken. Christa is erg gestructureerd, cijfermatig sterk, een sterke planner, en resultaatgericht. Door haar grote inzet verloopt het werk van alle andere medewerkers soepeler!