Vacatures

Wij zijn als groeiende organisatie regelmatig op zoek naar nieuwe zorgprofessionals.
Ook als er hieronder geen passende vacature staat, nodigen we je uit een open sollicitatie te sturen en te beschrijven waarom jij binnen onze organisatie zou passen.

Wij zijn erkend leerbedrijf, zowel voor MBO-opleidingen als HBO/WO opleidingen.

(Specialistisch) Ambulant hulpverlener (MBO/HBO/HBO+)

Functieomschrijving
Voor Concordia Zorg zijn wij op zoek naar ambulant hulpverleners. Als ambulant hulpverlener ben je begeleider van (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking, ernstige psychiatrische en/of psychosociale problemen en/of verslavingen. Dit kan zich uiten in ernstige gedragsproblemen. Bij deze cliënten belemmert het gedrag de zelfredzaamheid en de deelname aan de maatschappij. Als professional ben je in het bezit van de expertise die nodig is om de complexe problematiek van de cliënten aan te pakken. Je hanteer een integrale werkwijze waarbij er sprake is van intensieve samenwerking met andere hulpverleners. Jij bent daarnaast in staat om je collega’s ondersteuning te bieden bij hun casuïstiek.

Positie binnen de organisatie
De ambulant medewerker valt onder het uitvoerend personeel van Concordia Zorg. Hij/zij is onderdeel van het team van ambulante hulpverleners, inhoudelijk aangestuurd door de gedragswetenschapper. Dit houdt in dat de medewerker zich primair richt op de hulpverlening aan de cliënten en het (mede) opstellen van begeleidingsplannen. Daarnaast werkt de medewerker in het team van hulpverleners aan het optimaliseren van de zorg door o.a. teamoverleg, intervisie en ondersteuning in elkaars casuïstiek. De leidinggevende van de medewerker is de teamleider, waar hij/zij tevens verantwoording aan aflegt.

Taken en verantwoordelijkheden
De medewerker stelt begeleidingsplannen, rapportages en evaluaties van cliënten op. Daarnaast gaat de medewerker cliënten begeleiden in hun eigen leefomgeving. Hierbij is het van belang dat de medewerker cliënten weet te motiveren en stimuleren bij het bevorderen en/of handhaven van de zelfredzaamheid binnen de leefgebieden. Tot slot onderhoudt de medewerker interne en externe contacten gericht op de zorg van de cliënten.

Wat zijn jouw competenties
– Inlevingsvermogen: Iemand die rekening houdt met de gevoelens, behoeften en achtergronden van anderen.
– Motiveren: Weet anderen op een positieve en structurele manier te stimuleren.
– Samenwerkend: Heeft oog voor het gemeenschappelijke doel en handelt in het belang van het team.
– Adviseren: Is goed in het helpen van anderen door middel van het geven van advies.
– Toegankelijk: Legt makkelijk contact met andere mensen.
– Integer: Behandelt mensen met respect en gaat vertrouwelijk om met informatie.
– Zelfredzaam: Is zelfstandig, lost problemen zelf op en kan goed alleen werken.

Opleidingsniveau en werkervaring
De medewerker beschikt over een afgeronde MBO-4 opleiding in de richting van SPW of een vergelijkbare studie. Daarnaast beschikt de medewerker over minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
óf:
De medewerker beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van SPH/Social Work of een vergelijkbare studie. Daarnaast beschikt de medewerker over minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Werkomgeving
De medewerker verricht de werkzaamheden voor een groot deel bij de cliënten aan huis. Daarnaast is er op het kantoor van Concordia Zorg in Hengelo ruimte voor cliëntafspraken en wordt er op deze locatie werkoverleg gehouden. De administratieve taken (urenverwerking, bijwerken cliëntdossier etc.) verricht de medewerker, indien mogelijk, vanuit huis.

Voorzieningen
Voor het bezoeken van cliënten maakt de medewerker gebruik van eigen vervoer. Hiervoor krijgt de medewerker een vergoeding die is vastgelegd in de arbeidsovereenkomst. Voor het verwerken van cliëntgegevens gebruikt de medewerker het softwaresysteem van ZilliZ. Daarvoor krijgt de medewerker de beschikking over een tablet. Daarnaast kan de medewerker gebruikmaken van de faciliteiten op het kantoor in Hengelo.

Wij kijken er naar uit je te mogen ontmoeten!
Stuur een motivatie en CV naar: sollicitatie@concordiazorg.nl

Stagiaire(s)

Heb jij affiniteit met zorg en zit je in de eindfase van je HBO of WO studie? Neem contact met ons op voor een meewerk- of onderzoekstage:
Concordia Zorg is een erkend leerbedrijf en wij hebben dan ook regelmatig stagiaires in ons midden welke met enthousiasme aan diverse stageopdrachten werken. Wil jij werkervaring opdoen en de opgedane kennis van je opleiding combineren met de praktijk? Dan is stagelopen bij Concordia Zorg de ultieme kans om jezelf te ontwikkelen en jouw ambities en wensen in kaart te brengen. Wie ben je en waar wil je naartoe? Laat ons je daarbij helpen!

Met een breed netwerk van expertises biedt Concordia Zorg begeleiding op maat en helpen wij jou met het ontdekken van je krachten, valkuilen en kansen. Wij hebben ruimte voor stagiaires die zich willen verdiepen binnen de volgende onderwerpen: Ambulante begeleiding, psychosociale problematiek, organisatieontwikkeling, marktonderzoek, orthopedagogiek.

Wat bieden wij jou?
Een inspirerende en dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Uiteraard ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een werkgever die met jou meedenkt. Een informele werksfeer waarbij we snel schakelen en korte lijnen houden. Begeleiding op maat door een van onze zorgprofessionals. Gunstige arbeidsvoorwaarden en een stagevergoeding. En niet te missen: enthousiaste en ambitieuze collega’s en vrijdagmiddagborrels!

Wat vragen wij van jou?
Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ontmoetingen. Je zit in de eindfase van je HBO/WO-opleiding in de richting van Zorgmanagement, SPW, Orthopedagogiek, Gedragswetenschappen, Verander of Innovatiemanagement, Bedrijfskunde, Toegepaste Psychologie of Organisatiewetenschappen. Je bent zelfstandig, proactief en ondernemend.

Wil jij jouw kwaliteiten kunnen inzetten voor het ontwikkelen en leren kennen van je talenten? Neem contact met ons op om te kijken naar de diverse mogelijkheden voor een stageprogramma op maat waar niet alleen jij veel van leert maar wij ook kunnen groeien in onze ontwikkeling als bedrijf. Je bent immers nooit uitgeleerd en er is altijd ruimte voor vernieuwing en innovatie. Samen die stappen zetten voor het leveren van goede zorg, daar gaan we voor!

Mail naar info@concordiazorg.nl/ bel ons op 0545-287183 of kom langs voor een kop koffie op ons kantoor in Hengelo.
Wij kijken er naar uit je te mogen ontmoeten!