Vacatures

Wij zijn als groeiende organisatie regelmatig op zoek naar nieuwe zorgprofessionals.
Ook als er hieronder geen passende vacature staat, nodigen we je uit een open sollicitatie te sturen en te beschrijven waarom jij binnen onze organisatie zou passen.

Wij zijn erkend leerbedrijf, zowel voor MBO-opleidingen als HBO/WO opleidingen.

Openstaande vacatures:

Gedragswetenschapper

Ambulant hulpverlener (MBO/HBO)

Ambulant hulpverlener (HBO – SKJ)


Stagiaire(s)

Heb jij affiniteit met zorg en zit je in de eindfase van je HBO of WO studie? Neem contact met ons op voor een meewerk- of onderzoekstage:
Concordia Zorg is een erkend leerbedrijf en wij hebben dan ook regelmatig stagiaires in ons midden welke met enthousiasme aan diverse stageopdrachten werken. Wil jij werkervaring opdoen en de opgedane kennis van je opleiding combineren met de praktijk? Dan is stagelopen bij Concordia Zorg de ultieme kans om jezelf te ontwikkelen en jouw ambities en wensen in kaart te brengen. Wie ben je en waar wil je naartoe? Laat ons je daarbij helpen!

Met een breed netwerk van expertises biedt Concordia Zorg begeleiding op maat en helpen wij jou met het ontdekken van je krachten, valkuilen en kansen. Wij hebben ruimte voor stagiaires die zich willen verdiepen binnen de volgende onderwerpen: Ambulante begeleiding, psychosociale problematiek, organisatieontwikkeling, marktonderzoek, orthopedagogiek.

Wat bieden wij jou?
Een inspirerende en dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Uiteraard ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een werkgever die met jou meedenkt. Een informele werksfeer waarbij we snel schakelen en korte lijnen houden. Begeleiding op maat door een van onze zorgprofessionals. Gunstige arbeidsvoorwaarden en een stagevergoeding. En niet te missen: enthousiaste en ambitieuze collega’s en vrijdagmiddagborrels!

Wat vragen wij van jou?
Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ontmoetingen. Je zit in de eindfase van je HBO/WO-opleiding in de richting van Social Work, Zorgmanagement, (Ortho-)Pedagogiek, Gedragswetenschappen, Verander of Innovatiemanagement, Bedrijfskunde, Toegepaste Psychologie of Organisatiewetenschappen. Je bent zelfstandig, proactief en ondernemend.

Wil jij jouw kwaliteiten kunnen inzetten voor het ontwikkelen en leren kennen van je talenten? Neem contact met ons op om te kijken naar de diverse mogelijkheden voor een stageprogramma op maat waar niet alleen jij veel van leert maar wij ook kunnen groeien in onze ontwikkeling als bedrijf. Je bent immers nooit uitgeleerd en er is altijd ruimte voor vernieuwing en innovatie. Samen die stappen zetten voor het leveren van goede zorg, daar gaan we voor!

Mail naar info@concordiazorg.nl/ bel ons op 085-0074455 of kom langs voor een kop koffie op ons kantoor in Hengelo.
Wij kijken er naar uit je te mogen ontmoeten!