Concordia Interim Zorg

Concordia Interim Zorg is een bemiddelingsbureau voor uitzendkrachten en zzp’ers in de zorg. Doordat de zorgsector volop in beweging is en het voor veel zorgaanbieders steeds moeilijker wordt om de juiste professionals te vinden en te behouden, zijn wij er als partner om te bemiddelen en de zorginstellingen te voorzien van de juiste zorgprofessional.

 

Concordia Interim Zorg bemiddelt bij grote en kleine zorgaanbieders in de regio Achterhoek en Twente om deze te helpen bij het continueren van de zorg. Wij bieden flexibele maatwerk oplossingen voor de korte en lange termijn. Voor een eerlijk tarief voor opdrachtgever en zorgprofessionals.

 

 

Bent u op zoek naar een zorgprofessional voor een langere periode op projectbasis? Of zoekt u ad-hoc een zorgprofessional wegens uitval van uw eigen medewerkers? Wij zijn er voor u om mee te denken, te ondersteunen en te ontlasten. Wij leveren professionele zorgverleners, bij wie kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel staan. Het leveren van de beste en meest passende zorg voor de cliënten staat voorop.

 

Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek over de zorgvraag van uw cliënten, zodat we de juiste mensen op de juiste plek kunnen zetten, zodat zowel de professional als de cliënt tot hun recht komen.

 

Wij zijn een kleinschalig maar professioneel bemiddelingsbureau, volledig gericht op de zorg. We kennen al onze zorgprofessionals persoonlijk. Hierdoor kunnen wij een goede match maken tussen zorgverlener en opdrachtgever, en kunnen we snel schakelen. Doordat onze zorgprofessionals mbo, hbo(plus) of universitair geschoold zijn, zijn zij gekwalificeerd en competent om vele diverse functies te bekleden binnen de zorg. Onze gedreven zorgprofessionals staan klaar voor iedere zorginstelling die op zoek is naar zorgverleners.

 

Algemene voorwaarden

U vindt de algemene voorwaarden op: Algemene Voorwaarden 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, leveringen en diensten van Concordia Interim Zorg.

 

0545-287183

Oudestraat 99
7161 DV NEEDE